REGISTRACE

10. 9. 2021

Startuje Logitech MČR v Gran Turismu powered by PRE 2021

Gran Turismo – pojem, který zná každý fanoušek herní konzole Playstation. Tato závodní hra má početné jezdecké zastoupení nejen v České republice, ale po celém světě. Stoupající trend virtuálního závodení ani nás nenecháva chladnými a stejně jako v roce 2020, tak i v roce 2021 chceme najít toho nejlepšího jezdce v České republice!

Do prvního ročníku 2020 se do úvodní kvalifikace přihlásilo přes 300 hráčů. 28 nejrychlejších pak předvedlo napínavé a fair-play závodění a my jste tak  byli svědky mnoha dramatických závodů. V kvalifikaci rozhodovali tisicíny sekundy o postupu, v samotných závodech se bojovalo o každý metr tratě. A nakonec jsme získali prvního mistra České republiky v Gran Turismo Sport – Nikitu Moysova. Nikita Moysov aneb ERM_Nick nechybí ve startovní listině ani letos!

Nikita si za první místo odnesl nejen titul mistra republiky, ale i hodnotné ceny od našich partnerů

Letošní šampionát Logitech Mistrovství České republiky v Gran Turismo sport powered by PRE 2021 je stejně jako ten loňský složen ze 3 částí. Kvalifikace – semifinále – finále. Po vstupní registraci na Vás čeká týdenní kvalifikace v rámcí časovky v denních závodech režimu SPORT. Počet kvalifkačních pokusů není omezen – je jen na Vás jaký čas zvládnete během týdne od 13.-19.9.2021 zajet! Kvalifikační klíč je jednoduchý – nejrychlejších 30 hráčů postupuje dál.

Postupující se mohou těšit na 6 semifinálových závodů. A tady už půjde do tuhého! 40 minutové závody v kategorii GR.3 a komentované live streamy z každého závodu. Zde už půjde o ten pravý boj o pozice! Čeká nás boj o finále, který bude trvat od 23.9. do 25.11.2021! Čeká nás tak 2 měsíce napínavého závodění. V semifinále se bude závodit na legendárních tratích jako Spa Francorchamps, Nordschleife a nebo Interlagos. Kompletní kalendář závodů naleznete zde

Vrcholem celé akce bude živé finále v prostorech Autoklubu České republiky kam postoupí nejlepších 20 hráčů ze semifinálových závodů. A nejen skvělé hodnotné ceny Vás přesvědčí o tom, že bojovat o postup se vyplatí!

Proto neváhejte a registrujte se ješte dnes.

Zásady cookies (EU)
© 2021 AUTOKLUB ČESKÉ REPUBLIKY
Všechna práva vyhrazena. 
E-mail: esport@autoklub.cz
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram